Retail

De toekomst van retail draait om het eigen verhaal !

Veel heeft om marketing en economie gedraaid, maar nu is de tijd rijp voor beleving en inspiratie. Daar heeft de consument van heden behoefte aan.

Een blik op het verleden of de toekomst in beelden, een ruimte voor workshops of voor kleine seminars of lezingen. Nieuwe antwoorden op de vragen ‘wat doen we met onze showrooms en wat is onze visie ?‘ Consumenten willen deze inspiratie meekrijgen als ze producten aankopen.

Autoriteiten beweren dat marketing dood is. Daarom richten wij ons voortaan erop om een verhaal te vertellen met onze producten en showrooms. Bij JPLC tonen we klanten onze visie en ideëen voor de toekomst en laten hen beleven waar we mee bezig zijn.

Mensen kopen geen product maar sfeer. Je doelgroepen dus heel goed kennen en alle aspecten daarop afstemmen wordt dan ook erg belangrijk. Hoe loopt de klant door de winkel, hoe kijkt hij, wat ziet en ervaart hij? Kortom, op welke momenten in de klantenreis maakt ons product dan het verschil?

Professionele bedrijven organiseren mastercourses door heel Nederland voor winkeliers over hoe een succesvol en onderscheidend retailconcept neer te zetten. Dus beleving en sfeer creëren is de nieuwe realiteit!

De veranderende consument en zijn koopgedrag dagen ons daarom uit om alles vanuit een andere bril te bekijken en aan te pakken. JPLC brands heeft dus verder nagedacht over zijn eigen retailconcepten met inzet van stimuli als beleving van heden en verleden, licht, kleur, geluid en geur…

Met nieuwe showrooms willen we klanten onze merken en verhaal echt laten beleven. Beleving creëert immers loyaliteit en een sterkere band.

JPLC biedt duurzame merken die een verhaal hebben.

Een verhaal dat heel erg de moeite waard is om verder te doen vertellen. Lederen ceintuurs, tassen en accessoires gemaakt op Nederlandse bodem volgens het oude ambacht en je kunt de makers ervan persoonlijk ontmoeten in ons bedrijf!

JPLC gaat voor nieuwe kansen en wil anders gaan denken vanuit de overtuiging dat dit de nieuwe sleutel tot succes is.