JPLC brands

Jan Pulles Leather Company komt nu met een volledig nieuw merkenbeleid en aangepaste marketing op de markt.

Met verschillende brands, die doordrongen zijn van authenticiteit en eigen sfeer, spelen we in op een brede waaier van doelgroepen.
Wij volgen de mode en zetten zelf ook onze toon.

Originele brandsites geven snel en duidelijk een kijk op waar elk merk voor staat. Lookbooks op elke site geven een eerste impressie van onze hoogwaardige collecties voor de modieuze man en vrouw.

Rond elk merk creëerden wij telkens een aparte sfeer, die we ook zo willen overbrengen aan eindconsument én retailer.
Met verschillende showrooms in Waalwijk willen we de beleving per merk overbrengen. De zuiverheid van elke collectie is erg belangrijk voor ons.

Op deze manier komen wij tegemoet aan de wensen van onze klanten die kwaliteit, luxe en exclusiviteit erg kunnen waarderen.

JAN PULLES

Welkom in de wereld van het merk Jan Pulles®. Een verhaal van vakmanschap, innovatie, design en vooral van passie.

We hebben een ongeëvenaarde reputatie opgebouwd voor tijdloze elegantie met gebruik van eersteklas materialen. We creëren verfijnde lederen accessoires, met de hand gepatineerde lederen riemen en design accessoires als echte kunstwerken. Trouw aan traditionele ambachtelijke waarden en tegelijkertijd een constant streven naar uitmuntendheid, innovatie en creativiteit, maakt ons merk luxueus en favoriet onder luxeliefhebbers.

Ontdek hier onze collecties en de innovatieve geest die ons vanaf het begin heeft geleid.

Website: www.janpulles.com

Instagram: instagram.com/janpulles_com

JOB86

QUALITY IS NOT AN ACT, IT IS A HABIT

JOB86 is een uniek concept van handgemaakte lederen casual ceintuurs, tassen en een ruim assortiment accessoires van hoogwaardige kwaliteit.

Ontdek in onze lookbooks een impressie van de heren- en damescollecties ceintuurs: Casual Basic, Classic, Croco, Exclusive, Handpainted Casual en Exclusive, Indian, Polished, Studs en Vintage.
En bekijk zeker ook ons Lookbook Leatherwear en volg ons op Facebook en Instagram.

JOB86 biedt als één van de weinigen op de markt ook een Custom Made concept van unieke en handmatig ingepoetste ceintuurs én lederwaren. Een originele waaier van luxe producten die kwaliteit en vakmanschap uitstralen.
Mode accessoires voor heren én dames met een perfecte look in vrijetijdsstijl.

JOB86 producten worden aangeboden via top modezaken in Nederland en België.

Job 86 merk
Bradbury merk

BRADBURY

BE YOURSELF, EVERYBODY ELSE IS ALREADY TAKEN

Sinds decennia hebben producten van Bradbury een speciale aantrekkingskracht bij de onafhankelijke, modebewuste man. Een man die interesse in kwaliteit heeft als ook in designs die allure uitstralen.

De variatie in de Bradbury collecties kan een ruime doelgroep merkgetrouwe consumenten keer op keer blijven verrassen.

HAN

DO IT WITH PASSION OR NOT AT ALL

HAN: een sterke brandnaam die staat voor elegantie en onafhankelijkheid, handgemaakt, authentiek en nieuw!

Met deze collecties concentreren we ons op modieuze en elegante damesceintuurs en -accessoires.

Pure en simpele luxeproducten voor de eigentijdse vrouw die de klassieke dresscodes kent, maar die – los van alle modetrends – haar statement maakt over haar eigen modestijl. Een vrouw die zeker is van zichzelf en zich kleedt volgens haar eigen gevoel. Een vrouw die met subtiele details haar looks nog extra in de verf weet te zetten.

Volg ons op Facebook en Instagram.

HAN merk